Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2011 16:21 - Как да печелим пари в Интернет
Автор: n3sta Категория: Хоби   
Прочетен: 4553 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 06.08.2014 18:18


 Главната идея на блога е да покажем на посетителите как да си осигурят допълнителни доходи от интернет чрез онлайн бизнес PTC (pay-to-click).


Онлайн PTC бизнеса започва преди около 5 години в USA, където много уебмастъри започнали да припечелват 
чрез поставяне на връзки към други сайтове в свои собствени. Другите хора продължили да си плащат за да си разпространяват своите сайтове и така се решава създаване на универсален начин за интернет реклама.



PTC сайтовете плащат на своите потребители да разглеждат реклами. Това си е съвсем обикновен бизнес. 
PTC сайтът се издържа от реклами. Всеки който притежава сайт може да се рекламира. От тази сума пари PTC сайтът плаща на собствените си потребители да разглеждат рекламите в сайта. 
Колкото повече потребители има един PTC сайт, толкова повече пари печели.


И на темата......


Всеки може да се регистрира в колкото си иска сайта и да започне да печели пари. Естествено е, че в началото ще трупате бавно пари. Става дума за около 4-5 цента на ден от сайт. Не е позволено да правите по няколко акаунта в един и същ сайт. За да правите повече пари трябва да привличате реферали. Това са хора които са се регнали през вашия линк в даден сайт. След като се регистрирате във всеки един PTC сайт получавате специален линк, чрез който ще можете да печелите реферали.


Парите които ще започнете да изкарвате след около два-три месеца ще започнат да ви изглеждат като една средна месечна заплата. 
Хората които са напред в този бизнес си докарват около 1000$ на месец и то само от един сайт. Парите които можете да спечелите зависи и от сайтовете. Общо взето могат да се изкарват доста сериозни пари. А реалната работа, която вие ще вършите е не повече от половин час на ден.



След като се регистрирате, щракнете линка - "surf ads" / "view ads". Така ще се появят рекламните линкове.
Кликнете върху някой от тях, изчакайте броячът да отброи до нула и да се появи зелена индикация, след това преминете на следващата реклама.

Всеки сайт има уникална програма за отброяване. Някаде ще трябва да щракнете на картинка, другаде да пресметнете правилното число. Не се притеснявайте, направено е елементарно. Това са просто анти-чийт програми, за да не могат да се щракат рекламките автоматично. Повечето реклами са от 30 секунди, има и мини рекламки от 15. Някаде ще срещнете и сърфинг рекламки, които са по 5 секунди. Естествено те ще плащат по-малко.


Рекламите ще бъдат обновени 24 часа след последното кликане върху тях. Някои реклами се появяват по различно време през денонощието. Повечето сайтове има така наречения - рефреш тайм. Примерно в Необукс и Онбукс рекламките се обновяват в 00:33, което ще рече, че можете всеки ден да кликате върху вашите реклами по различно време на деня т.е. можете да щракате и в 8:00 сутринта и в 9:00 вечерта!

Ще разберете колко сте заработили като отидете на раздел "stats" , "member" или "view account" това също зависи от сайта. 

Рефералите можете да видите в графата: директни реферали(Direct referrals). Някой сайтове дори ви приветстват след като влезете с това че имате нов реферал. Можете да виждате и статистика на рефералите си - кой колко пъти на ден е кликал и средно кликания на ден. Много е интересно. Можете да виждате и точно от кое място се е регнал през вашия линк, също и в колко часа.

Можете и да наемате реферали - rent referrals. За тях обаче трябва да плащате, при наемането и при подновяването им. Саветвам ви да използвате тази опция след като сте си направили едно верно ядро от директни реферали.

Получаването на спечелените пари става чрез интернет сметки. Това са виртуални сметки, където си събирате парите и когато поискате можете да ги изтеглите чрез дебитна или кредитна карта. Сайтовете, които предоставят такива услуги работят с най - съвременните системи за защита на данните. Това са: Алертпей и Пейпал

Съветвам ви се регнете и в двата сайта, но да започнете с Пейпал. Пейпал е приет почти 100% от всички ПТС сайтове. 

Как да използвате Пейпал:
Трябва да имате електронна поща, защото през нея ще получавате спечелените пари от сайтовете.

Другото условие е, ако искате да видите реални пари, е да си изкарате дебитна или кредитна карта. Вмомента аз ползвам Visa Electron от първа инвестиционна банка и нямам никакви проблеми. Можете да си изкарате и от другите банки.

За всеки случай питайте в банката дали картата, която ще извадите подържа Пейпал.

Когато спечелите първите си пари, съветвам ви да ги прехвърлите на картата си, за да видите, че сайтовете наистина плащат истински реални пари! Казвам ви просто един мотивационен трик.



В крайна сметка, от този бизнес нищо не можете да загубите. 


  Но ако се хванете сериозно можете да  спечелите много пари.


Препоръчвам да започнете своя онлайн биснес, като за начало, с Необъкс и Онбъкс, за да печелите пари и Кликсиа и Инсентриа, за да промотирате вашия сайт или блог! След това се включете и в други сайтове. По долу ще видите линк с най-доброто в ПТС бизнеса!



НАЙ-ДОБРИЯТ PTC САЙТ E CLIXSENSE






Гласувай:
3




1. анонимен - EPPL
04.02.2011 22:20
EPPL LIGATA E SUPER!
цитирай
2. n3sta - Има нови новини в ЕППЛ-елитната птс лига!
05.02.2011 19:01
Прегледайте новините там!
цитирай
3. анонимен - Новини!!!
05.03.2011 02:50
http://bgloveptc.blogspot.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: n3sta
Категория: Хоби
Прочетен: 17977
Постинги: 1
Коментари: 3
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930